Bun venit în comunitatea Kids.ro!

Despre noi 1

Personalizat pentru copil

Apreciem abilitățile unice, interesele și stilurile de învățare ale fiecărui copil și ne străduim să oferim instruire și sprijin personalizat pentru a satisface nevoile și obiectivele individuale ale acestora.

Despre noi 2

Practica bate teoria

Apreciem oportunitățile de învățare practică, experiențială, care angajează și inspiră mințile tinere și oferim o gamă largă de programe și resurse pentru a sprijini această abordare.

Despre noi 3

Colaborare și Comunicare

Apreciem colaborarea și comunicarea între elevii, familiile și personalul nostru și încurajăm un sentiment de comunitate și sprijin în cadrul centrului nostru educațional.

Despre noi 4

Planul de mâine începe azi

Apreciem învățarea pe tot parcursul vieții și creșterea personală și ne străduim să insuflăm dragostea pentru învățare și pasiunea pentru descoperire în fiecare copil.

Despre noi 5

Misiunea noastră

Ceea ce ne dorim este ca cel mic să aibă acces la educația pe care o merită. Tocmai de aceea, oferim o varietate de cursuri și ateliere pentru copii. Spre exemplu, alături de noi, cel mic poate participa la cursuri în germană sau franceză, pentru a avea un plus față de cei care cunosc doar engleza. De asemenea, oferim cursuri de dezvoltare personală cu teme precum: Leadership, Gestionarea Emoțiilor sau Inteligența Emoțională.

Dacă simți că aceste lucruri contează și pentru tine, nu ezita să verifici oferta de pe site și să îl înscrii pe cel mic chiar azi la următorul curs! Dacă ai nelămuriri, nu ezita să ne contactezi la telefon sau e-mail! 

Group of cute children lying on grass

Ce reprezintă Kids.ro?

Kids.ro reprezintă un proiect ambițios ce îmbină activități recreative, distractive și totodată educative, destinate elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceu. 

Am dezvolat în Cluj-Napoca un spațiu de joacă ca un univers în miniatură pentru tot ce înseamnă activități recreative și distractive – creând o lume dedicată celor mici și mai mari, copii și tineri. 

Vino și vizitează-ne pe str. I. C. Brătianu, nr. 27, în centrul orașului Cluj-Napoca! Un loc sigur și primitor pentru orice copil, cu metode de învățare interactive și participative.  

De asemenea, organizăm o serie largă de cursuri de limbi străine, ateliere de conversație, tabere de zi și tabere cu cazare – în special pentru copii între 8 și 14 ani.

Cine suntem și ce ne recomandă în susținerea activităților educaționale pe care le desfășurăm?

Echipa Kids.ro are o experiență cumulată de 14+ ani în domeniul organizării de evenimente și al proiectelor recreative și educaționale, atât pentru copii cât și tineri. Activitatea noastră a pornit în cadrul unor organizații studențești, la inițiativa unor tineri cu un dezvoltat spirit antreprenorial, ce au lansat inițiativa Kids.ro în anul 2022.

De asemenea, echipa extinsă de traineri, profesori și lucrători de tineret, care facilitează toate programele și activitățile noastre, au o vastă experiență în lucrul cu tinerii și în programe didactice și distractive pentru copii – aceștia vor asigura o experiență memorabilă pentru fiecare copil participant la activitățile organizate!

look-how-interesting-it-is-scaled.jpg

Facilitatori educaționali la proiectele noastre

Faceți cunoștință cu trainerii noștri minunați, care reușesc să facă din fiecare lecție, atelier sau tabără o experiență memorabilă pentru copilul tău.

Ana Bednar

Trainer de germană

Ana a absolvit 12 ani de școală cu predare a limbii germane drept limbă maternă, obținând și certificatul de limba germană DSD – nivel C1. Este absolventă a Universității Babeș-Bolyai, a Facultății de Studii Europene și Relații Internaționale, la linia germană de studiu. Ana a participat la numeroase programe de formare, deținând cea mai mare acreditare pentru lucrător de tineret din Germania. A facilitat în ultimii 3 ani peste 100 de ore de seminarii și workshopuri în cadrul a numeroase proiecte de tineret și programe educaționale, în limba germană sau limba română, pentru copii, tineri, cadre didactice și lucrători de tineret.

Open chat
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?