Spațiu de joacă Cluj: Activități distractive și recreative pentru copii

Un univers dedicat celor mici (și mari)

Am dezvoltat un spațiu de joacă în Cluj-Napoca, ca un univers în miniatură pentru tot ce înseamnă activități recreative și distractive – creând o lume dedicată celor mici și mai mari, copii și tineri. Vino și vizitează-ne pe str. I. C. Brătianu, nr. 27, în centrul orașului Cluj-Napoca!

Punem la dispoziția voastră servicii diverse și personalizate, special gândite pentru activitățile copiilor, fie că acestea sunt activități recreative și distractive sau de învățare nonformală. Orice eveniment sau activități pentru copii ai în minte, echipa Kids.ro îți stă la dispoziție pentru a le face realitate!

Afterschool în Cluj

Abonament acces Basic:

Abonament acces Premium:

Ateliere Educative:

Evenimente pentru copii în Cluj

Pachet Servicii Basic

Pachet Servicii Standard

Spațiu de joacă Cluj 1Timp suplimentar dedicat - până la 1 oră suplimentară.

Spațiu de joacă Cluj 1Ateliere creative pentru copii (arte plastice, pictură pe față etc.) - 1 atelier gratuit.

Pachet Servicii Premium

Spațiu de joacă Cluj 1Timp suplimentar dedicat - până la 3 ore suplimentare.

Spațiu de joacă Cluj 1Ateliere creative pentru copii (arte plastice, pictură pe față etc.) - 1 atelier gratuit.

Spațiu de joacă Cluj 1Ateliere educativ-recreative (limbi străine sau dezvoltare personală pentru copii) - 1 atelier gratuit.

Extra servicii: Photo-Booth

Părinții pot opta și pentru mini studioul foto amenajat – acesta incluzând echipamente precum: photo booth, fotografii instant, echipamente foto-video de ultimă generație, accesorii. Pozele se vor printa instant, astfel, toți cei prezenți vor primi pe loc pozele făcute, drept amintire.

Se vor pune la dispoziție și costumații și accesorii pentru ca pozele să fie cât mai interesante și memorabile. Serviciul este complementar pachetelor de evenimente, se vor aplica tarife suplimentare în funcție de numărul de poze.

Solicită acum o ofertă de preț!

Îți stăm la dispoziție pentru a discuta despre nevoile și dorințele tale, pentru a putea oferi un eveniment magic pentru cei mici! Contactează-ne prin mail sau telefon și vom analiza cu mare atenție și dedicare cerințele tale, pentru a planifica un eveniment personalizat.

Amenajarea spațiului va fi personalizată în funcție de dorințele copiilor și părinților. Menționăm că punem la dispoziție un spațiu cu o capacitate aproximativă pentru a găzdui 10-15 copii și 10-15 părinți. 

Ești curios cum arată spațiul de evenimente pe care îl punem la dispoziție? Programează o vizită la spațiu și îți vom prezenta pe larg toate facilitățile și activitățile pe care le punem la dispoziție, pentru a oferi celor mici (și mari) un eveniment cât mai memorabil!

spatiu de joaca cluj

Articole pentru copii, părinți și profesori

Vă invităm să citiți cele mai noi perspective și abordări în domenii precum educație, învățare, predare, școală și activități online.

Open chat
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?