Tabăra de Dezvoltare Personală în Arad (engleză)

Tabăra de Dezvoltare Personală în Arad (engleză) 1

480lei

Oferă-i celui mic o vară de excepție cu Tabăra de zi de Dezvoltare Personală

  • Limba: engleză (nivel minim A1-A2)
  • Perioadă desfășurare: (31 iulie-4 august)
  • Program zilnic: 09:00 – 17:00
  • Locație: Arad
  • Dedicată elevilor din clasele: II- VIII

Stoc epuizat

Ce presupune o tabără de vară pentru copii?

Taberele de zi pentru copii organizate de Kids.ro în diverse orașe, reprezintă un program educațional de o săptămână, în care elevii de clasele II-VIII  vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană, limba franceză și limba engleză prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, franceze și engleze, fiecare tabără organizată în vara anului 2023 va avea o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Tabără pentru copii, de Public Speaking & Debate

Tabăra pentru copii de Public Speaking și Debate este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de engleză începător sau mediu-avansat. Împărțirea pe grupe se face pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Abilitatea elocvenței a fost întotdeauna considerată o parte integrantă a unei persoane cultivate și educate. Viața modernă se desfășoară în comunicarea online în texte scurte, limitează dezvoltarea abilităților de comunicare și, în principiu, înlocuiește contactul de vorbire, momente care vor aduce probleme semnificative în viața de adult.

Nu trebuie să devină neapărat o personalitate media. La urma urmei, capacitatea de a „deține cuvântul” este importantă nu numai pentru actori, politicieni sau jurnaliști. Discursul frumos, competent și persuasiv este cheia succesului în orice domeniu de activitate.

Open chat
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?