Tabăra de Dezvoltare Personală în Timișoara (engleză)

Tabăra de Dezvoltare Personală în Timișoara (engleză) 1

680lei

Tabăra s-a încheiat. Ne vedem anul următor!

Oferă-i celui mic o vară de excepție cu Tabăra de zi de Dezvoltare Personală:

  • Limba: engleză (nivel minim A1-A2)
  • Perioadă desfășurare: (03-07 iulie)
  • Program zilnic: 09:00 – 17:00
  • Locație: Timișoara
  • Dedicată elevilor din clasele: II- VIII

Stoc epuizat

Ce presupune o tabără de vară pentru copii?

Taberele de zi pentru copii organizate de Kids.ro în diverse orașe, reprezintă un program educațional de o săptămână, în care elevii de clasele II-VIII vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană, limba franceză și limba engleză prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, franceze și engleze, fiecare tabără organizată în vara anului 2023 va avea o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, franceze și engleze, fiecare tabără organizată în vara anului 2023 va avea o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Tabără pentru copii, de Dezvoltare personală în limba engleză

Tabăra pentru copii de Dezvoltare personală este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de engleză începător sau mediu-avansat. Împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Dezvoltarea personală a unui copil constă în dezvoltarea de calități, valori, credințe, viziuni asupra lumii, relații cu lumea externă și internă. Acest proces durează toată viața, dar cea mai activă formare are loc în copilărie. participanților.

Astfel, la tabăra de dezvoltare personală în limba engleză, copilul nu își va dezvolta doar competențele lingvistice, dar se va cunoaște pe sine, va învăța care sunt elementele cheie în dezvoltarea personală, de ce este importantă și cum de dezvoltarea personală depinde viitorul său
Open chat
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?