Tabăra de Inteligență Emoțională în Arad (franceză)

Tabăra de Inteligență Emoțională în Arad (franceză) 1

480lei

Locuri epuizate

Oferă-i celui mic o vară de excepție cu Tabăra de zi de Inteligență Emoțională:

  • Limba: franceză (nivel minim A1-A2)
  • Perioadă desfășurare: (26-30 iunie)
  • Program zilnic: 09:00 – 17:00
  • Locație: Arad
  • Dedicată elevilor din clasele: II- VIII

Stoc epuizat

Ce presupune o tabără de vară pentru copii?

Taberele de zi pentru copii organizate de Kids.ro în diverse orașe, reprezintă un program educațional de o săptămână, în care elevii de clasele II-VIII  vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană, limba franceză și limba engleză prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, franceze și engleze, fiecare tabără organizată în vara anului 2023 va avea o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Tabără pentru copii, de Inteligență Emoțională în limba franceză

Tabăra pentru copii de Inteligență emoțională este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de franceză începător sau mediu-avansat, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Inteligența emoțională este capacitatea de a înțelege sentimentele tale și ale celorlalți oameni, capacitatea de a face față emoțiilor și de a le direcționa într-o direcție bună. Cercetările științifice moderne au arătat că inteligența emoțională dezvoltată la un copil îl ajută să rezolve probleme complexe și să facă față situațiilor conflictuale.  

Inteligența emoțională este de mare importanță nu numai pentru prezent, ci și pentru viitorul copilului. Succesul în carieră depinde în mare măsură de cât de mult știe o persoană să se controleze în momentele de stres. Viața unei persoane stabile din punct de vedere emoțional este în general mai reușită decât cea a cuiva care cade în puterea emoțiilor.

Open chat
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?