Tabără de vară în Cluj 2024: Dezvoltare Personală, în limba engleză

tabara de vara cluj 2024

740lei

Pana la 12.01.2024 – 640 lei
Pana la 26.04.2024 – 700 lei

Tabăra pentru copii de Dezvoltare Personală, organizată în Cluj-Napoca, reprezintă:

  • un program educațional de o săptămână, de luni până vineri;
  • perioada de desfășurare: 1-5 iulie 2024;
  • program zilnic: 09:00 – 17:00;
  • pentru elevii de: 8-14 ani;
  • limba: engleză (nivel începător sau mediu-avansat);
  • locație: urmează sa se publice curând locația la care se va desfășura tabăra.

Ce presupune o tabără de vară pentru copii?

Taberele de zi pentru copii organizate de Kids.ro în diverse orașe, reprezintă un program educațional de o săptămână, în care elevii de clasele II-VIII  vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană, limba franceză și limba engleză prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, franceze și engleze, fiecare tabără organizată în vara anului 2023 va avea o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Tabără pentru copii, de Dezvoltare Personală

Tabăra pentru copii de Dezvoltare Personală este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de engleză începător sau mediu-avansat. Împărțirea pe grupe se face pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Abilitatea elocvenței a fost întotdeauna considerată o parte integrantă a unei persoane cultivate și educate. Viața modernă se desfășoară în comunicarea online în texte scurte, limitează dezvoltarea abilităților de comunicare și, în principiu, înlocuiește contactul de vorbire, momente care vor aduce probleme semnificative în viața de adult.

Nu trebuie să devină neapărat o personalitate media. La urma urmei, capacitatea de a „deține cuvântul” este importantă nu numai pentru actori, politicieni sau jurnaliști. Discursul frumos, competent și persuasiv este cheia succesului în orice domeniu de activitate.

Descoperă Magia Taberelor pentru Copii

Fotografiile surprind bucurie, prietenie și descoperire, inspirând copiii să își dezvolte abilități lingvistice într-un mediu captivant.

Cum se realizează împărțirea participanților în grupe?

Grupurile sunt menite să faciliteze interacțiunea și învățarea, permițând fiecărui copil să se simtă confortabil și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu adecvat. Copiii sunt grupați pe nivele de dezvoltare și vârstă, având fiecare grupă un trainer principal și un asistent, pentru a asigura îndrumare individualizată.

Beneficii și Reduceri Valabile TOT ANUL

Taxa de participare include:

masa de prânz (fel I și fel II) și 2 gustări,
toate materialele necesare activităților și jocurilor din program
minim o activitate de timp liber
(o excursie tematică)
cadre didactice pregătite să ofere primul ajutor
diplome, materiale personalizate și premii surpriză pentru toți copiii
poze în
format electronic

Reduceri oferite:

Pentru participarea la mai multe tabere, precum și în cazul fraților / surorilor, se acordă reduceri după cum urmează:

Pentru participarea la cel puțin 3 tabere, se va acorda o reducere de câte 90 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Pentru achiziționarea a cel puțin 2 tabere, se va acorda o reducere de câte 40 de lei din taxa de participare a fiecărei tabere

Ce luăm în calcul când alegem o tabără?

Alegerea unei tabere potrivite pentru copil este o decizie importantă și implică mai mulți factori. Iată câțiva dintre ei:

1. Tematica și Interesele Copilului

Asigurați-vă că tematica taberei este una care corespunde intereselor și pasiunilor copilului. O temă care îl atrage îl va încuraja să participe activ și să se bucure de experiență, ajutându-l să se dezvolte armonios. La Kids am pregătit o gamă largă de tematici, pentru a asigura celor mici o vară de neuitat.

2. Vârsta
Copilului

Verificați vârsta recomandată pentru tabără și asigurați-vă că cel mic se încadrează în intervalul de vârstă recomandat.
La taberele Kids, ne asigurăm că activitățile și programele derulate sunt personalizate pentru nivelul de vârstă de 8-14 ani.

3. Siguranța și Supravegherea

Asigurați-vă că tabăra are măsuri de siguranță și supraveghere adecvate. Verificați calificările personalului și standardele de siguranță implementate, acestea fiind niște lucruri esențiale de luat în calcul.
La Kids, am luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța și supravegherea celor mici.

4. Experiența Organizatorului

Cercetarea experienței organizatorului este esențială în alegerea unei tabere pentru cel mic.
La Kids, vă oferim toate informațiile necesare pentru a lua decizia corectă atunci când vine vorba de formarea celui mic, precum recenzii, dar și aftermovie-uri din cadrul edițiilor precedente.

Taxa nu include:

Participanții nu au nevoie de niciun material în plus față de cele oferite de organizatori. Masa va fi asigurată de către o firmă de catering.

Confirmarea participării la tabăra se face în baza achitării integrale a taxei de participare, înainte de începerea programului. Cu cât mai repede vă înscrieți, cu atât mai repede aveți un loc rezervat.

Condițiile de bază:

1. Transport
și Preluarea Copilului

Părinții sunt responsabili de aducerea și preluarea copilului la începutul și sfârșitul fiecărei zile de tabără. Astfel, este necesar să vă asigurați că aveți un plan pentru transport.

2. Formular
de Înregistrare Completat

Părinții trebuie să completeze un formular de înregistrare detaliat, furnizând informațiile necesare despre copil și datele de contact ale familiei.

3. Taxele
de Participare Plătite

Părinții trebuie să achite taxele de participare înainte de începerea programului taberei. Aceste taxe acoperă costurile pentru facilități, materiale și activități.

4. Comportament
și Respectarea Regulilor

Un mediu sigur depinde de respectarea unor condiții. Copiii trebuie să respecte regulile și normele de comportament stabilite de organizator în cadrul taberei.

5. Comunicarea
Cu Organizatorii

Între părinți și organizatori va exista o comunicare deschisă și eficientă. Dacă există informații speciale sau solicitări, acestea ne vor fi comunicate în avans.

Înscrierea
copilului la tabăra de vară

Împreună vom oferi o vară de neuitat pentru cel mic!

Înscrieri

Înscrierea în Tabăra de Dezvoltare Personală este simplă și eficientă. Trebuie doar să alegi tabăra dorită, completezi datele de contact și ale participantului, și să plătești taxa de participare.

Pentru a-ți rezerva locul în tabăra sau taberele dorite, trebuie să selectezi tabăra pentru copii dorită, să adaugi produsul în coș și să completezi formularul cu datele de contact și ale participantului.

Trimite-ne un email pe contact@kids.ro în următoarele 2 cazuri:

  • dacă vrei să îți rezervi un loc la două sau mai multe tabere sau dacă vrei să faci înscrierea pentru mai mulți frați, comunică-ne numărul de tabere / participări de care ești interesat, iar noi îți vom trimite pe e-mail un cod de reducere corespunzător pachetului pentru care optezi,
  • dacă dorești să îți eliberăm o factură, transmite-ne datele de facturare, iar imediat după achiziție noi îți vom trimite factura pe e-mail.

Atenție! Datele participantului precum vârsta și nivelul de limbă sunt foarte importante, așa că te rugăm ca acestea să corespundă cu realitatea.

De ce noi? De ce să îți înscrii copilul la o tabără alături de echipa Kids?

Open chat
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?