Tabără de zi de Comunicare & Media în Timișoara (germană)

Tabără de zi de Comunicare & Media în Timișoara (germană) 1

680lei

Locuri epuizate

Oferă-i celui mic o vară de excepție cu Tabăra de zi de Comunicare și Media

  • Limba: germană (nivel minim A1-A2)
  • Perioadă desfășurare: (26-30 iunie)
  • Program zilnic: 09:00 – 17:00
  • Locație: Timișoara
  • Dedicată elevilor din clasele: II- VIII

Stoc epuizat

Ce presupune o tabără de vară pentru copii?

Taberele de zi pentru copii organizate de Kids.ro în diverse orașe, reprezintă un program educațional de o săptămână, în care elevii de clasele II-VIII  vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană, limba franceză și limba engleză prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, franceze și engleze, fiecare tabără organizată în vara anului 2023 va avea o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Tabără pentru copii, de Comunicare și Media

Tabăra pentru copii de Comunicare & Media este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de germană începător sau mediu-avansat, împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

Prin activități non-formale, jocuri și simulări adaptate vârstei, participanții își vor dezvolta cunoștințele de germană. În tabăra pentru copii de Comunicare și Media elevii vor deveni pentru o săptămână jurnaliști și oameni de publicitate, lucrând împreună la tot ce înseamnă o publicație – articole de ziar, fotografii și identitatea vizuală a ziarului (nume, logo, layout).

Open chat
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?