Tabără de zi de Științe și Mediu în București (germană)

Tabără de zi de Științe și Mediu în București (germană) 1

780lei

Tabăra s-a încheiat. Ne vedem anul următor!

Oferă-i celui mic o vară de excepție cu  Tabăra de zi de Științe și Mediu

  • Limba: germană (nivel minim A1-A2)
  • Perioadă desfășurare: (19 – 23 iunie)
  • Program zilnic: 09:00 – 17:00
  • Locație: București
  • Dedicată elevilor din clasele: II- VIII

Stoc epuizat

Ce presupune o tabără de vară pentru copii?

Taberele de zi pentru copii organizate de Kids.ro în diverse orașe, reprezintă un program educațional de o săptămână, în care elevii de clasele II-VIII vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba germană, limba franceză și limba engleză prin metode non-formale, alături de alți participanți de vârstă și nivel lingvistic apropiat.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, franceze și engleze, fiecare tabără organizată în vara anului 2023 va avea o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

În plus, pe lângă aprofundarea limbii germane, franceze și engleze, fiecare tabără organizată în vara anului 2023 va avea o tematică reprezentativă, oferind astfel și diversitate pentru tinerii participanți.

Tabără pentru copii de Științe & Mediu, în germană

Tabăra pentru copii de Științe & Mediu este destinată elevilor din clasele 2-8, cu un nivel de germană începător sau mediu-avansat. Împărțirea pe grupe făcându-se pe cât de mult de mult posibil în funcție de nivelul de limbă al participanților.

La Tabăra de Științe & Mediu, copiii descoperă lumea fascinantă a plantelor și animalelor, fac experimente pe înțelesul lor și descoperă importanța acestora în viața de zi cu zi. Domeniile pe care le vom descoperi la această tabără sunt chimie, fizică, astronomie, ecologie și anatomie. Mai mult decât atât, copiii vor putea aprofunda limba germană într-un mod interactiv.

Pe lângă partea “de laborator”, vom descoperi ce înseamnă natura și mediul înconjurător, cum să o protejăm și cum să ne bucurăm de cât mai mult timp petrecut în natură.

Open chat
Suntem aici!😊 Cu ce te putem ajuta?
Ai o întrebare ?